Nails

We staan er eigenlijk niet bij stil hoeveel wij onze handen dagelijks gebruiken. Daarom is het geen overbodige luxe om ze goed te blijven verzorgen.

BIAB TREATMENT

(Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding En vitamine in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Voor de zachte nagels en nagelbijters onder ons is dit de perfecte oplossing. Ook als je nagels snel breken en gellak niet goed blijft zitten kan je BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid. Met of zonder kleur. Het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

Manicure & Pedicure

In onze FULL MANICURE  behandeling krijgen de handen de zorg die ze verdienen. De nagels worden in vorm gevijld en de velletjes rondom verwijderd. De nagelplaat wordt geëgaliseerd en de nagels worden gelakt met een gellak, uiteindelijk sluiten we af met een heerlijke handmassage.

Een pedicure is niet alleen verzorging, maar ook noodzaak in sommige gevallen.

In onze FULL PEDICURE behandeling worden de teennagels geknipt en gevijld. Velletjes rondom de nagelriem worden verwijderd en de nagelplaat geëgaliseerd. Het eelt wordt grondig verwijderd en een grove scrub laten de voeten weer als nieuw voelen. Als ontspanning en voeding sluiten we af met een voetmassage.

We brengen 4 lagen aan bestaand uit een base coat, twee lagen van de gewenste kleur en een topcoat. Na elke laag legt u de handen 60 seconde onder een LED lamp die ervoor zorgt dat de lak meteen droog is. Met de gellak geniet u wel 14 tot 21 dagen van mooi gelakte nagels.

Deze lak is niet schadelijk. U kunt zelf binnen 8 min de gellak verwijderen met het Soak-off kit, natuurlijk is het ook mogelijk om het door ons te laten doen.
Met 13 jaar ervaring als nagelstyliste zijn uw nagels in goede handen.

Behandelingen

BIAB TREATMENT

Vitamine boost en versteviging voor zwakke nagels.

€ 45,00

FULL MANICURE


€37,50

FULL PEDICURE


€ 45,00

FAST FEET

Knippen, vijlen, lakken met gellak en after-care.

€ 35,00

SOAK OFF

Verwijderen van gellak.

€ 7,50

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com